Talking Tom & Ben ünlü bir TV haber şahsiyetleriyle oldu! Onlarla konuşun ve onlar sırayla söylediklerini tekrarlamaktan. Oluşturmak ve aralarındaki komik konuşmaları kaydetmek.
LÜTFEN DİKKAT: Eğer cihazınız için en iyi grafik kalitesi elde etmek için ek 4-15 MB indirmek için gerekli olacak ilk defa uygulaması çalışırken.
Ayrıca, kişisel videolarınızı yükleyerek uygulaması özelleştirebilirsiniz! Sadece kamera ile video kaydetmek veya Foto galeri mevcut videoları birini seçin app TV düğmesine basın. Kişisel video app sonra, video Tom & Ben yorum yapmak. Ve tabii ki konuşmayı kaydetmek ve görmek için tüm arkadaşlarınızla video gönderebilirsiniz.
Talking Tom ve Ben ... ile yaratıcılığınızı ifade edebilirim sadece poke veya tokatlamak ekran ve onları komik şekillerde birbirlerini kızdırmak izleyebilirsiniz.
★ ★ ★ ★ OYNAMAK İÇİN NASIL ★ ★
✔ Tom & Ben konuşun ve onlar dönüşlerde tekrar edecektir.
✔ onların sandalye düşme olun Tom & Ben Poke.
✔ Swipe Tom & Ben onların sandalyeler etrafında dönebiliyor.
✔ köpek pençe düğmesine basın ve Ben bir boks eldiveni tabanca veya bir oyuncak dart silahı Tom rahatsız edecektir.
✔ kedi pençe düğmesine basın ve Tom bir su tabancası, havalı korna ya da bir oyuncak üfleme tabancası Ben rahatsız edecektir. Bu animasyonları almak için app yükseltmek zorundayız.
✔ Tom & Ben güreş yapmak için En çarpı kılıç düğmesine basın.
✔, TV çalınıyordur videoları özelleştirmek için TV düğmesine basın. Kamera ile videoları kendinizi kaydedin veya Foto galeri mevcut videoları birini seçin.
✔ Video kaydetme ve YouTube, Facebook bunları paylaşmak ya da e-posta veya MMS ile göndermek.
★ ★ ★ EKSTRA ÜCRETLİ ÖZELLİK ★ ★ ★
✔ ayarlarda ON Çocuk Dostu Modu açın ve yeni yürümeye başlayan çocuğunuz tüm yerlerde kaldırmak kaybolabilir (video kayıt, bilgi ekranı, vb.)
Description (ENG)