Windows 7 GO Launcher EX Tema ile kullanılacak
Telefon cihazları için Windows 7 GO Launcher Ex tema. Benim diğer uygulamalar da mevcuttur Tablet versiyonu.
Bu tema kullanmak LAUNCHER EX GO gerekir. Bazı kullanıcılar sadece açıklama gereklilikleri okumaz gördük. 3 milyondan fazla indirme ve Windows 7 tema 1 milyondan fazla aktif yükleme.
. - = [HAZIR MATCHING TEMALAR] = -.
- GO SMS Pro
- GO Kişiler EX
- Soyunma GO
- SAAT Widget
Sen bu maç için yukarıdaki uygulamalar için yapmış olduğunuz Windows temaları ile kullanabilirsiniz. Android Market benim diğer APP yılında eşleşen temalar bulabilirsiniz.
. - === [GEREKSİNİMLERİ] === -.
GO Launcher EX İhtiyaçları son sürümü temasını uygulamak için yüklü. Bu APP özgür ve mevcut düşünce Android olduğunu.
. - === [APP2SD KART] === -.
Evet. Android OS 2.2 (Froyo) ya da Yukarı olmalıdır.
. - = [TEMA BAŞVURUDA] = -.
1) GO Launcher EX olarak telefonun menü düğmesine basın;
2) TEMA seçeneğini seçin;
3) Tema liste itibaren sadece karşıdan yüklediğiniz tema seçin;
4) GEÇERLİ seçin;
. - = [WALLPAPERS BAŞVURUDA] = -.
1) GO Launcher EX olarak telefonun menü düğmesine basın;
2) Wallpaper seçeneğini seçin;
3) Windows 7 Duvar Kağıtları seçeneğini seçin;
4) İstenen duvar kağıdı seçin ve Set Wallpaper tıklayın;
. - = [DEVELOPER DAN DAHA] = -.
Tüm benim Android APP kullanılabilir görmek benim Adı profili tıklayın.
. - = [CUSTOMMER DESTEK] = -.
Bu APP yardım de gerekiyorsa bana ulaşın isterseniz, bana mail gönderebilirsiniz. Ben 48hs en fazla da cevap olacak eğer mümkün değilse, günlük e-postaları yanıtlamak için çalışın. Cuma - Ben hafta sonları e-postaları cevap vermeyin, e-postalar Pazartesi cevaplanmaktadır.
. - = [GERİ ÖDEMELER HAKKINDA] = -.
Bu süre içinde bu düzeni nasıl iptal etmek istiyorsanız, paranızın, 15 dakika için kullanılabilir. Bu bir ücretsiz tema veya APP ise birkaç kez iptal edip tekrar deneyebilirsiniz. Seferlik uygulama ödedi ve bunu iptal ederseniz, ikinci kez size iade hazır olacaktır sipariş verebilirsiniz.
. - = [DOWNLOADS TAMAMLAYARAK DEĞİLDİR? ] = -.
Bu başka bir zaman deneyebilirsiniz gerçekleşmesi halinde, bazen Android Market sunucular, pek çok kişi ile gerçekten yavaş olur lütfen. Bu konu üzerinde hiçbir kontrole sahip. O olur biraz sabır gereklidir.
. - = [YORUM VE DEĞERLERİ] = -.
Diğer müşterilere yardımcı olmak için, görüş ve değerlendirme açığız ve bunu apreciate. Herhangi bir yardıma ihtiyacınız varsa, saldırı yorumlar siteye konmadan önce ilk benimle irtibata geçin. Onu önlemek ve olumsuz kamuoyu geribildirimler bırakarak daha geliştirici bir yardım var ve bu iyi.
. - = [GÜNCELLEME] = -.
Bütün konular, daha fazla ikonlar, duvar kağıtları gibi yeni özellikleri ile temasını artırmak için düzenli aralıklarla güncellenir, yeni simgeler vb talepleri açıktır.
Description (ENG)