İçeriğe git

MaNYaQFoRuM Android Development'a Hoş Geldiniz

Bunları Biliyormuydunuz ?
Sitemize 1 Dakika Vakit ayırayak Aşağıdaki Ayrıcalıklara Ücretsiz Sahip Olabilirsiniz.
  • Android Oyun, Uygulama ve Gereçleri İndirebilme
  • İndireceğiniz Dosyaları Hiç Beklemeden MaNYaQForuM Sunucularımızdan Son Hızda İndirebilme.
  • Ziyaretçilere Gizlenmiş Olan Çoğu içerikten Ücretsiz Faydalabilme.
Tek Yapmanız Gereken 1 Dakika Zaman ayırıp Sitemize Kayıt Yaptırabilmek. Dilersen Facebook veya Twitter Hesabınla Zahmetsiz Kayıt Olabilirsin. Extra Ücret Yok Dosyaları İndirmek için Beklemek yok.

Not:Sitemizdeki İndirme Adreslerine Erişebilmeniz için Önce Konuya teşekkür etmeniz veya cevap yazmanız gerekmektedir.

Not: MaNYaQFoRuM'a Akıllı Telefonunuz ilede bağlanabilir dosyaları cep telefonunuzdan zahmetsizce indirebilirsiniz.tek yapmanız gereken kayıt olmak

Fotoğrafçılık

Paper Camera v2.0e

Bu konuya 1 yanıt gönderildi

#1 PuNisHeR

Administrator

• Site Sahibi
  • 378 İleti
  • 534 teşekkür

Yazma tarihi: 19 February 2012 - 01:38

Resmi ekleyen

Resmi ekleyen Resmi ekleyen Resmi ekleyen Resmi ekleyen

Bir, roman orijinal, şık ve büyüleyici gözle dünyaya bakın.

Gerçek zamanlı karikatür ve resim efektleri kamera beslemesini görüntülenen! Yeni, özgün, şık ve büyüleyici gözle dünyaya bak, kendi evinizde bir merak var ve karikatür artık dünya ne kadar serin keşfetmek!

Bu karikatür / eskiz / çizgi roman / yarım ton / noir / neon ve kameranın doğrudan boyalı birçok etki, artık sıkıcı post-etkileri, tüm gerçek zamanlı değil, sadece dolaşıp durmayacak müthiş bir koleksiyonu, her yerde olduğu Eğer şeyler bakmak zorunda ve onlara karikatür-örneğin istediğiniz kanal var!

Telefonunuzu etrafında sallarım ve gözlerinizin önünde dünyanın değiştiğini görmek, şık karikatür etkileri herhangi birini kullanarak fotoğraf çekmek veya mevcut fotoğraflar bunları uygulayabilirsiniz.

GERİ ÖDEMELER:

Bu uygulama ile herhangi bir sorun (biz Android Market yorumlara cevap veremezsiniz) varsa lütfen bize ulaşın, size iade eder ve biz sorunu çözdüm bir kez daha size bildirir.

ŞU ANDA ÜZERİNE ÇALIŞMA:

● daha cihazlarda video kaydı düzgün ve kullanılabilir hale getirme
Kameraya bakan ● Ön

SSS:

● Ben App satın almış, ama indiremiyorum.

Eğer iyi bir internet bağlantısına sahip olduğunu kontrol edin ve yeniden deneyin. Sorun devam ederse, lütfen bize ulaşın ve biz bir çözüm sağlayacaktır.

● Bir Samsung cihazı var ve galeri bazen açılmıyor.

Medya tarayıcı çalışırken Samsung cihazlarda galeri açık olamaz, galeri butonuna tıklamadan önce bir fotoğraf çektikten sonra birkaç saniye bekleyin.

● Neden NFC izin gerektirir?

Android Işın desteklemek. Başka bir aygıta ışını Kağıt Kamera artık can ve ya aynı ayarları (Android 4.0 gereklidir) ile Android Market veya başlatma Kağıt Kamera alıcı yönlendirir.

VİDEO SSS:

● nasıl PC'de Kağıt Kamera videoları oynayabilir?

Herhangi bir WebM oyuncu kullanma. Biz Firefox veya Chrome, ancak size doğru eklentileri kurmak, Windows Media Player veya Internet Explorer kullanmak mümkün olabilir öneririz.

● Benim standart cihaz galeri Kağıt Kamera videoları çalamaz.

Bunun için Android 4.0 veya daha yüksek bir in-app video oynatıcı kullanabilirsiniz eski sürümleri üzerinde çalışmasını gerektirir.

● benim yeni cihaza Kağıt Kamera ile video kaydetmek değil, neden?

Biz sadece düzgün destekleyebilir biliyorum cihazlar üzerinde bu özelliği aktif ettik. Ancak hala resmi olmayan video kayıt desteği kullanmayı deneyebilirsiniz.

● Nasıl gayri resmi video kayıt desteği sağlayabilirim?

En az bir saniye sonra serbest bırakılması için ekranın sol üst dokunun. Kamera simgesi görünür ve video kaydetmek mümkün olacak. Bu cihazınızda düzgün çalışıyor ve biz resmen gelecek versiyonlarında bunu sağlayacak varsa bize bildirin. Eğer Android 2.3.3 çalışıyor olması ve hiç bu iş için NEON talimatlar için destek olacak unutmayın.

● Ben gayri resmi video desteği kilidi var ama neden, Kağıt Kamera benim videoları oynatma yapamıyorum?

Bu bazı cihazlarda bilinen bir sınırlama olduğunu, bunun için 3 geçici çözümler vardır:
- PC'nizde videoları oynatabilirsiniz.
- Yazılım modu etkinleştirmek varsa, MX Video Player kullanabilirsiniz.
- Cihazınız 4.0 yükseltmesi alacaksınız Umarım bu sorun giderilecektir.

Description (ENG)

Gizli İçerik (Hidden Content)
İndirme Linklerini Görebilmeniz için Konuya Cevap Yazarak veya Teşekkür Ederek Gizli İçeriği Görebilirsiniz.
You'll be able to see the hidden content once you reply or Thanks to this topic.

İndirme Linkleri

Konuya Cevap Yazarak Veya Teşekkür Ederek indirme linklerini görüntüleyebilirsiniz.
Download Ve Alternatif Linkleri Direkt Beklemeden İndirebilirsiniz. Herhangi bir Süre Kısıtlaması Bulunmamaktadır.

MaNYaQFoRuM Facebook ve Twitterda

Sitemizde paylaşılan Dosyaları aynı anda facebook ve twitter sayfamızda bulabilirsiniz. Tek Yapmanız Gereken Sayfalarımızı Beğenmek ve takip etmek.

Facebook Sayfamız Twitter Sayfamız

Tarafından Teşekkür Edildi. 4 Üyeler:

#2 mhrrmyldz

Yeni Üye

• MaNYaQ Üye
  • Pip*
  • 7 İleti
  • 0 teşekkür

Yazma tarihi: 21 March 2012 - 00:41

.

1 Kullanıcı konuyu okuyor

0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı