İçeriğe git

MaNYaQFoRuM Android Development'a Hoş Geldiniz

Bunları Biliyormuydunuz ?
Sitemize 1 Dakika Vakit ayırayak Aşağıdaki Ayrıcalıklara Ücretsiz Sahip Olabilirsiniz.
  • Android Oyun, Uygulama ve Gereçleri İndirebilme
  • İndireceğiniz Dosyaları Hiç Beklemeden MaNYaQForuM Sunucularımızdan Son Hızda İndirebilme.
  • Ziyaretçilere Gizlenmiş Olan Çoğu içerikten Ücretsiz Faydalabilme.
Tek Yapmanız Gereken 1 Dakika Zaman ayırıp Sitemize Kayıt Yaptırabilmek. Dilersen Facebook veya Twitter Hesabınla Zahmetsiz Kayıt Olabilirsin. Extra Ücret Yok Dosyaları İndirmek için Beklemek yok.

Not:Sitemizdeki İndirme Adreslerine Erişebilmeniz için Önce Konuya teşekkür etmeniz veya cevap yazmanız gerekmektedir.

Not: MaNYaQFoRuM'a Akıllı Telefonunuz ilede bağlanabilir dosyaları cep telefonunuzdan zahmetsizce indirebilirsiniz.tek yapmanız gereken kayıt olmak

Araçlar

Comic Strip It! pro v1.4.3

Bu konuya henüz cevap yazılmadı

#1 PuNisHeR

Administrator

• Site Sahibi
  • 378 İleti
  • 534 teşekkür

Yazma tarihi: 02 February 2012 - 15:42

Resmi ekleyen

Resmi ekleyen Resmi ekleyen
Resmi ekleyen Resmi ekleyen

Bir resim bin kelime ile ifade ediliyorsa, bir çizgi roman çok daha söylüyor! Çizgi ile Strip! nereye giderseniz gidin, anında zorlayıcı bir çizgi şeritler ve hikaye panoları yapabilirsiniz.
Galeriden resimler kullanın veya konumu, yeniden boyutlandırma sonra, doğrudan çizgi roman haline yeni fotoğraflar ve maksimum etki için her çerçeve döndürmek.
Hikaye geliştirmek için başlıklar, başlıklar, konuşma balonları, vb ekleyin. Tüm sosyal platformları ile paylaşır, sonra da uygun bir çizgi roman hissi yaratmak için her bir kare görüntü efektleri * uygulayın. Comic noir fanlar yeni noir fx seveceksiniz!
Comic Strip kullanın! için çizgi roman yapımcısı:
✔ olsun rastgele şeyler eğlenceli çizgi roman
✔ Adım-adım oluşturma nasıl yapılır, fotoğraf ve metin açıklamaları
✔ storyboards oluşturma
✔ Captioning görüntüleri (örneğin, kedicikler)
✔ açıklamalı Memler oluşturma
Biz yeni özellikler ve geliştirmeler üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz, bu nedenle çok yakın bir gelecekte güncelleştirmeleri dikkat!
Çok yakında geliyor:
✔ Komple yeni bir simge seti
✔ iyileştirmeler mevcut konuşma balonu stilleri
✔ konuşma balonları metin boyutları Seçimi
✔ yanlışlıkla silinmesini önlemek için "Yeni Strip" Onayla
✔ storyboards Yük / Kaydet
Twitter'da @ comicstripit haber ve güncellemeler, ve neler yapabileceğini dünyaya göstermek için # comicstripit tweet çizgi roman için bizi izleyin.
Mevcut özellikleri, özellikleri, bizim çizgi roman yapımcısı gelecek sürümlerde görmek istiyorum ve bize söylemek istiyorum başka bir şey hakkında görüşlerinizi yorum veya tweet bizi!
★ ★ ★ ★ ★
Resim FX pro sürümü de kullanılabilir:
✔ Karikatür
✔ Süper kahraman
✔ Glow
✔ Mavi Karikatür
✔ Kırmızı Cartoon
✔ Yeşil Karikatür
✔ Sarı Karikatür
✔ ComicBook (baskı etkisi)
✔ ComicBook lite (baskı etkisi)
✔ Gazete
✔ Gazete lite
✔ Neon
✔ Day-glo
✔ Greyscale anahat
Aşağıdaki çizgi roman noir etkileri yeni sürüm 1.2 (pro):
✔ Noir anahat
✔ Kırmızı-ified (b & w, ancak kırmızı dışarı aldı - "sin city" düşünüyorum)
✔ Pürüzsüz Noir
✔ Kırmızı ified Pürüzsüz Noir
✔ Noir Cartoon
✔ Redi-ified Noir Karikatür
Tüm bu etkiler örnek çıktı Comic Strip It! az görebilirsiniz
★ ★ ★ ★ ★
Comic Bu Şeridi'nde! - Komik üreticisi her zaman elinizin avuç içi, istedim
★ ★ ★ ★ ★
Bilinen Sayı: Bazı telefonlarda, üretici firma tarafından belirlenen uygulama başına uzun şeritler yaparken bir kaza neden düşük bellek sınırı var. Şu anda bilinen hiçbir düzeltme, ücretsiz sürümü ilk deneyin lütfen!
Bilinen Sayı: app çöker eğer herhangi bir SD kart ile kamera kullanmaya çalışmayın.

Description (ENG)

Gizli İçerik (Hidden Content)
İndirme Linklerini Görebilmeniz için Konuya Cevap Yazarak veya Teşekkür Ederek Gizli İçeriği Görebilirsiniz.
You'll be able to see the hidden content once you reply or Thanks to this topic.

İndirme Linkleri

Konuya Cevap Yazarak Veya Teşekkür Ederek indirme linklerini görüntüleyebilirsiniz.
Download Ve Alternatif Linkleri Direkt Beklemeden İndirebilirsiniz. Herhangi bir Süre Kısıtlaması Bulunmamaktadır.

MaNYaQFoRuM Facebook ve Twitterda

Sitemizde paylaşılan Dosyaları aynı anda facebook ve twitter sayfamızda bulabilirsiniz. Tek Yapmanız Gereken Sayfalarımızı Beğenmek ve takip etmek.

Facebook Sayfamız Twitter Sayfamız

Tarafından Teşekkür Edildi. 1 Üye:

1 Kullanıcı konuyu okuyor

0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı