İçeriğe git

MaNYaQFoRuM Android Development'a Hoş Geldiniz

Bunları Biliyormuydunuz ?
Sitemize 1 Dakika Vakit ayırayak Aşağıdaki Ayrıcalıklara Ücretsiz Sahip Olabilirsiniz.
  • Android Oyun, Uygulama ve Gereçleri İndirebilme
  • İndireceğiniz Dosyaları Hiç Beklemeden MaNYaQForuM Sunucularımızdan Son Hızda İndirebilme.
  • Ziyaretçilere Gizlenmiş Olan Çoğu içerikten Ücretsiz Faydalabilme.
Tek Yapmanız Gereken 1 Dakika Zaman ayırıp Sitemize Kayıt Yaptırabilmek. Dilersen Facebook veya Twitter Hesabınla Zahmetsiz Kayıt Olabilirsin. Extra Ücret Yok Dosyaları İndirmek için Beklemek yok.

Not:Sitemizdeki İndirme Adreslerine Erişebilmeniz için Önce Konuya teşekkür etmeniz veya cevap yazmanız gerekmektedir.

Not: MaNYaQFoRuM'a Akıllı Telefonunuz ilede bağlanabilir dosyaları cep telefonunuzdan zahmetsizce indirebilirsiniz.tek yapmanız gereken kayıt olmak

* * * * * 1 Oy Kullanılmış

Google Android Hakkında Genel Bilgi

Bu konuya 3 yanıt gönderildi

#1 PuNisHeR

Administrator

• Site Sahibi
  • 153 İleti
  • 13 teşekkür

Yazma tarihi: 27 Ocak 2012 - 01:04

Bugünlerde hepimizin duymaya alıştığı bir kelime Android fakat ülkemizde henüz yaygınlaşmayan bir teknoloji.Zamanla ülkemizde de yaygınlaşacağına inanılan bir yenilik.Peki nedir bu Android?

2007 yılında Google 30′dan fazla yazılım ve donanım şirketiyle toplanıp açık kaynak kodlu bir işletim sistemi oluşturmayı hedeflediklerini açıkladı.Herkesin özgürce kullanabileceği bir işletim sistemi Android.

Asıl amaç cep telefonlarını en az bilgisayarlar kadar kullanışlı ve internet konusunda yetenekli yapabilmek.Halen satışta olan android işletim sistemi yüklü mobil cihazların yüksek teknolojiye sahip olmaları ve işletim sistemleri kullanıcı tarafından değiştirilebilir olması önemli özelliklerinden.

Microsoft Mobile işletim sistemine alternatif olarak çıkarılmış olduğu için cihaz üreticilerini ikilemde bırakan proje daha sonra kesin kararlar alınarak T-Mobile ve Tayvanlı üretici HTC tarafından ilk Android işletim sistemine sahip telefon üretildi.

Yeni teknolojilerin ve rahatlıkla uygulanabildiği işletim sistemi; dokunmatik ekranlarla uyumlu olarak çalışmaktadır.Bu işletim sistemi yazılımcılar ve donanımcılar için de büyük rahatlık sağlayacak.Zira yazılımcılar istedikleri cihazı alıp ona göre istedikleri programı yazabilecek, donanımcılar ise işletim sistemine uygun cihazı rahatlıkla üretebilecek.

Download Ve Alternatif Linkleri Direkt Beklemeden İndirebilirsiniz. Herhangi bir Süre Kısıtlaması Bulunmamaktadır.

#2 Guest_blackrx_*

• Ziyaretçi
  • teşekkür

Yazma tarihi: 27 Ocak 2012 - 12:00

bilgi için teşekkürler.seken usta bırak bu ayakları siteye adam topla 3 tane üye var :D

#3 PuNisHeR

Administrator

• Site Sahibi
  • 153 İleti
  • 13 teşekkür

Yazma tarihi: 27 Ocak 2012 - 13:37

Üyeler kendiliğinden gelirler merak etme :) ben burayı fazla bir beklenti ummadan açtım :D ama google indexledikçe çoğalacaktır.
Download Ve Alternatif Linkleri Direkt Beklemeden İndirebilirsiniz. Herhangi bir Süre Kısıtlaması Bulunmamaktadır.

#4 patroller

Üye

• MaNYaQ Üye
  • Pip*Pip*
  • 16 İleti
  • 0 teşekkür

Yazma tarihi: 02 Şubat 2012 - 08:54

Olur inşallah yavaş yavaş.

1 Kullanıcı konuyu okuyor

0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı

Merhaba.

Sitemizdeki Uygulama ve içerikleri beklemeden indirebilmeniz için tek yapmanız gereken 1 dakikanızı ayırıp kayıt olmaktır. Sitemizdeki Tüm Dosyaları Beklemeden sınırsız hızda indirebilirsiniz.

Lütfen Üye Girişi yapın veya Ücretsiz Üye Olun.